Jan Mange har over 20 års erfaring fra den maritime klyngen, og har vært ansatt i HAV Design siden 2014. Nå trer han av fra stillingen som Prosjektleder og finanssjef i HAV Design og går over i stillingen som Vice President Sales i samme firma. Goksøyr har tidligere hatt stillinger innenfor befraktning, finans og prosjektledelse.

HAV Design utvikler og leverer energieffektive skip som er tilrettelagt for nullutsleppsløsninger og for å møte fremtidens miljøkrav. Opprettholdelse av styrken i salgsteamet er viktig for fremdriften og de strategiske måloppnåelsene for selskapet. Som VP Sales vil Jan Mange ha en sentralrolle og ansvar innenfor segmentene sjømat, energi og transport til eksisterende og nye kunder.

  • Jeg gleder meg til å gå inn i rollen som VP Sales, vi har fantastiske design og ligger langt fremme i utvikling av energieffektive design, og det å kunne bidra til at kunder tar gode valg og satser på miljø sammen med oss blir spennende, sier Jan Magne Goksøyr, nyansatt som VP Sales i HAV Design.  
  • Det er svært gledelig at Jan Magne har takket ja til denne stillingen. Han har gjort en flott jobb som prosjektleder og finanssjef, og jeg vet han vil dra stor nytte av den kompetansen han har opparbeidet seg i den nye rollen, sier Gisle Vinjevoll Thrane, VP Sales HAV Design.

 Jan Mange tiltrer stillingen 01.01.2022. 

Forsidebildet: Jan Magne Goksøyr. Foto: HAV